image
image

Trajnimet e  Vjesh– Dimër 2019

Këtë vjeshtë vijmë me trajnime premium dhe të domosdoshme.

Financa për Vendimmarrësit

24 – 25 Tetor

PASH – Bilanci – Buxhetimi – Kontrolli Analitik – Vendimmarrja, etj.

phone

Tiranë, Shqipëri

Aftësitë Drejtuese

7 – 8 Nëntor

Roli i Menaxherit – P.O.L.C.A – Konsensusi – Stili i Udhëheqjes, etj.

phone Tiranë, Shqipëri

Komunikimi dhe Shitja e Drejtpërdrejtë

25 Nëntor

Shitja e Drejtpërdrejtë (Pesëhapshi) – Komunikimi në Shitje – Ankesat, etj.

phone

Tiranë, Shqipëri

Customer Loyalty Management En

18 – 19 Nëntor

Chriss Daffy, Dr. Nicolaos Dimitriadis: Decode Customer Brain – Increase Brand Loyalty.

phone

Athinë, Greqi

Menaxhimi i Projekteve En

4 – 6 Dhjetor

Trajnues: Murat Ozbilen (Trajnues i Certifikuar nga PMI).
Trajnimi ju akrediton 24 pikë, të vlefshme për certifikimin Project Management International.

phone

Tiranë, Shqipëri

Na kontaktoni në:

[email protected] www.eppc.al
+355 4 2465558  / +355 67 6098594