logo
IRISOFT EDUCATION
image

Programi Au Pair

Punësim si Au Pair në Gjermani, Austri, Zvicer dhe Angli.

image

Gjuhë të Huaja për të rritur dhe fëmijë

Me lektorë vendas dhe të huaj. Përgatitje për Ielts, Toefl, Ösd, Goethe, Celi etj.

image

Programe Financiare

Financa 5; Alfa Platinium; Alfa Business

image

Programe Grafike

Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Premierë; After Effects; Video Editing & Motion Graphics

IRISOFT EDUCATION

Adresa:1: Rr. Muhamet Gjollesha, God.78/1 prane Inxhinierise se Ndertimit, Tirane
Adresa 2: Lagjia 5 Maji, prane Gjykates Elbasan
Tel: 04 2242 107 | CEL:067.28.88.893, 0695252625, 0694097040
Email: [email protected] | Web: www.irisoft.edu.al
Facebook: IRISOFT EDUCATION
Instagram: irisoft_education