Tave Ovale + Kapak Aromatizues
Tavë Ovale + Kapak Stone Legend CopperLUX
Tavë ne formë ovale Stone Legend CopperLUX me një kapacitet 6 litra, ideale për pregatitjen e vakteve të mëdha familjare. Kapak me dorezë aromatizuese, i cili mund të përdoret edhe në furrë deri në temperaturë 230 °C. E përshtatshme për çdo lloj sobe edhe ato me induksion, edhe për në furrë.
Nxitoni sepse sasia është e limituar dhe kurseni 3.000 Lekë!
Çmimi normal: 7.990 lekë
Oferta: 4.990 Lekë
Më shumë >>