Zona në të cilën ndodhet apartamenti ofron mjaft lehtësi në jetën e përditëshme
duke ju bërë të mundur të aksesoni me lehtësi disa nga pikat kyce të Tiranës si p.sh:

›› Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” – QSUT
›› Sheshi Skënderbej dhe Ministritë vetëm 500 m distancë
›› Unaza e vogël e qytetit
›› Rruga e Dibrës
›› Shkolla Partizani; Bulevardi Zogu i Parë, etj.

Na kontaktoni:
TEL: 069 73 46 447
ose
Whatsup: +4917680837493