logo

Shtëpi në shitje

Shtëpi private që ndodhet në Tiranë, tek zona e
21 Dhjetorit, prapa shkollës Sabaudin Gabrani.

Sipërfaqja e prones: 157 m2
Sipërfaqja e banueshme: 110 m2

Shtëpa është ndërtim i vitit 1994 dhe është në gjendje mjaft të mirë.

Prona ështe me hipotekë të rregullt.

Të interesuarit mund të telefonojnë: