Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnim për Menaxher Biznesi

//Instituti i Ekspertëve Fiskalë – Trajnim për Menaxher Biznesi
Tel: 067 66 58 464
Newsletter
Instituti i Ekspertëve Fiskalë
fillon trajnimin
Menaxher Biznesi
I njohur nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Data e fillimit: 24 Maj 2019
Kohëzgjatja: 6 javë
Orari i leksioneve
E PREMTE:16:00 – 19:30
E SHTUNE: 09:00 – 13:30
Shiko modulet
Dokumentet për regjistrim
Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta.
Orari i rregjistrimeve:
E Hënë – E Premte, 14:00-17:00
Instituti i Ekspertëve Fiskalë
Për çdo pyetje dhe informacion tjetër, lutemi na kontaktoni.
Telefon
067 66 58 464
Adresa
Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-te pranë Postes nr. 8 Tiranë
eMaiL&WEB
[email protected]
www.ief.al
By |2019-05-14T16:32:38+02:00May 14th, 2019|
TANI Marketing edhe në INSTAGRAM
Kemi shumë OPSIONE!
Kemi PROFILE të specializuara sipas natyrës së biznesit.
Kemi AUDIENCE të madhe dhe AUTENTIKE
Na kontaktoni për më shumë detaje.
close-image