PROGEEN

Apartament në
rr. Bardhyl

Rezidenca proogreen 2

E pozicionuar në rrugën kryesore (unazë) ajo është pjesë e një prej zonave më të gjalla të Tiranës. Vetëm 2 km nga qendra e qytetit dhe 1.4 km nga Pazari i Ri, në një zonë e cila ofron te gjithë shërbimet e nevojshme për rezidentët. Afërsia me rrugën kryesore dhe qendrën e Tiranës e bën Rezidencën Progeen 2 shumë të përshtatshme për ambiente zyrash, apo klinikash (prej afërsisë me QSUT)

Avantazhet e godinës

  • Fasadë e ventiluar
  • Izolim akustik i trefishtë
  • Termoizolim tërësor
  • Ventilim i pavarur i tualeteve dhe kuzhinës
  • Vendndodhje të shkëlqyer buzë unazës
image
image

Çmimi
1100 €/m2
ME HIPOTEKE

image

Vetëm 1.6 km nga sheshi “Skënderbej”

Kontaktoni me ne: 068 8042004

PROGEEN Construction

Adresa: Rruga Shyqyri Berxolli (prane Tregut Çam)

progeen.com | rainbow.progeen.com | iris.progeen.com
[email protected]