Super ofertat e 7-8 marsit!
&
early booking për pushimet e verës

ALBANIA EXPLORER ka menduar per ju me ofertat me dominuese ne treg, per udhetime brenda dhe jashte vendit. Kur behet fjale per të festuar, ne dimë se si t’i plotësojmë kërkesat tuaja! Bejeni festimin tuaj te paharrueshme vetem me ne!

image

Grupe te konfirmuara per udhetime ne grup 7 – 8 Mars:

? Udhëtim në Beograd, nisje në 8 Mars, 3 Ditë €89
? Udhëtim në Budva, nisje në 8 Mars, 2 Ditë €29, 3 Ditë €49
? Udhëtim All Inclusive në Ulqin, nisje në 8 & 15 Mars, 2 Ditë €22, 3 Ditë €44
? Udhëtim në Strugë, nisje në 8, 9 & 14 Mars, 2 Ditë €29
? Udhëtim në Bukuresht, nisje në 7 & 14 Mars, 4 Ditë €149
? Udhëtim All Inclusive në Korfuz, nisje në 8 & 15 Mars, 3 Ditë €69
? Udhëtim në Sofje, nisje në 8 Mars, 3 Ditë €79
? Udhëtim në Sarajevë, Mostar, MedJugore, nisje në 8 Mars, 3 Ditë €89
? Udhëtim në Stamboll, nisje në 7 & 14 Mars, 3 Ditë €79, 4 Ditë €99

Ofrojme dhe paketa te tjera në grup apo individuale të përshtatura sipas kërkesave tuaja.

 

image

Kurseni- Rezervoni herët pushimet e verës!

? Bosphorus Sorgun 5* – SIDE – All Inclusive, ✈ Avion & transferte
Çmimi Ishte €667 – Bëhet €492 për person, 6 netë, Nisje 17 Maj. ?
Çmimi Ishte €733 – Bëhet €531 për person, 6 netë, Nisje 24 Maj. ?

? Sunrise Park 5* – SIDE – Ultra All Inclusive, ✈ Avion & transferte
Çmimi Ishte €693 – Bëhet €553 për person, 6 netë, Nisje 17 Maj. ?
Çmimi Ishte €693 – Bëhet €553 për person, 6 netë, Nisje 24 Maj. ?

? Maritim Pine Beach Resort 5* – BELEK Ultra All Inclusive
Çmimi Ishte €800 – Bëhet €685 për person STD për 6 netë Nisje 21 Maj. ?

Muaj Mjalti / Antalya, ✈ Avion & transferte ???
? Royal Adam & Eve 5* -BELEK ? 755 euro/personi ULTRA ALL INCLUSIVE
? Gural Premier Tekirova – KEMER ? 870 euro/personi ULTRA ALL INCLUSIVE
? Calista Resort 5* – BELEK ?1210 euro/personi ULTRA ALL INCLUSIVE
? ORANGE COUNTY 5* (Kemer) ?  675 eur/person Ultra All Inclusive 

 

Super cmime per bileta ne data te caktuara te muajit Mars:

 

 me nisje nga Podgorica

Milano – 20
Berlin – 25
Stokholm – 25
Londer – 25
Memmingen – 25
Memmingen – 25
Bruksel – 33

me nisje nga Tirana&Prishtina

Budapest – 20
Dortmund – 40
Basel – 55
Bergamo – 56
Athine – 65
Roma – 66
Pisa – 56

 

Albania Explorer Travel and Tours

Kontakt
+355 682020420; +355 42320847
Viber & Whats app: +355 682020420
Facebook | Insragram | www.albaniaexplorer.com
Adresa: Bulevardi “Bajram Curri”, P.1 Maji, No 4/34, Perballe Gjykates se Rrethit Tirane