Çizmet e Dimrit në Top Shop!
A po kërkon për një Dhuratë magjikë për familjen ose miqtë tuaj?
Ajo çfarë ne ju rekomandojmë janë çizmet dimërore për meshkuj & femra. Çizmet Walkmaxx janë ato që ju duhen në këto ditë të ftohta dimri, e veçanërisht në ditë shiu. Dhe mbi të gjitha këto çizme janë shumë të bukura dhe të përshtatshme pothuajse për çdo rast.
Me push në brëndësi
Rezistente dhe nuk rrëshkasin
Shtresë memory për më shumë butësi
Çmimi i rregullt: 11.990 Lekë
Oferta: 5.990 Lekë
Më shumë >>