Oferta Festive
Oferta Festive
Është koha për të shijuar magjinë dhe atmosferën që na falin festat me Ulje Festive në çdo javë në produktet më të preferuara të përgatitura plot me dashuri!
Surprizojini të dashurit tuaj me vëmendje dhe dhurata të zgjedhura me kujdes dhe të sjellim magjinë në momentin më të bukur të vitit!
Ulje deri në 88%!
Zbulo Ofertat Festive >>
Ofertat Javore
Ofertat javore janë të vlefshme deri në 6 Dhjetor 2020.
Daily Set
Daily Set
Fivestar
-45%
9,990Lekë
5,490 Lekë
Porosit tani >>

Kitchen Robot Pro
Robot Kuzhine
Pro
-20%
15,990Lekë
12,790 Lekë
Porosit tani >>

Multifresh Baze
Multifresh
Bazë
-55%
12,990Lekë
5,850 Lekë
Porosit tani >>

Jorgan Dreamspace
Jorgan
Dreamspace
-30%
4,990Lekë
3,490 Lekë
Porosit tani >>

Pastrues ajri Rovus
Pastrues ajri
Rovus
-40%
3,490Lekë
2,090 Lekë
Porosit tani >>

Fshese Eco Higjienizuese
Fshesë Eco Higjienizuese
-25%
3,990Lekë
2,990 Lekë
Porosit tani >>
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Shtresë Aloe Vera Orthocell
-55%
10,990Lekë
4,950 Lekë
Porosit tani >>

Cizme te gjata per femra 3.0
Çizme të gjata
për femra 3.0
-88%
11,990Lekë
1,500 Lekë
Porosit tani >>

Dhurata ideale

NDANI MOMENTET MAGJIKE
Zbuloni Dhuratat Ideale për të dashurit e zemrës suaj!
Zbulo Dhuratën >>