Ulje e madhe
deri në
– 70%
Orari
09:00-21:00
TrAnsporti
Falas per shitjet online
Disa nga
Produktet
Atlete futbolli
7900 LEK
3950 LEK
Bluze vrapi
4500 LEK
2700 LEK
Kostum femijesh
6500 LEK
4550 LEK
Brama
4200 LEK
1900 LEK
Bluzë
3500 LEK
1850 LEK
Atlete
9900 LEK
5400 LEK
Kostum
7500 LEK
3750 LEK
Jelek
6000 LEK
3500 LEK
Bluzë
8000 LEK
2500 LEK
Kostum
8300 LEK
2500 LEK
Kostum
8700 LEK
5300 LEK
Bluzë
4000 LEK
2000 LEK
JOMA – CHOOSE HOW TO BE DIFFERENT
Afati i Oferës
Oferta është e vlefshme deri më 20 Janar 2019.
Bonus shtesë
Paraqisni kodin
“Joma-2019” dhe do të përfitoni një aksesor falas!
JOMA -logo
Joma ështe marka sportive spanjolle e cila njihet për cilesinë e produkteve të saj. Prej 2 vitesh ajo operon edhe në Shqiperi.
Adresat
Joma ETC, Blv. Bajram Curri , kati 2
Tel: 0697595071
Joma Outlet, Rruga Luigj Gurakuqi (pranë Ushtarit të Panjohur), Tiranë
Tel:
0697502105
Na ndiqni
Facebook
Instagram