Cartridge World
Ulni koston e bojës së printerit ose fotokopjes !
Kurse deri në 60%
Tel: 0682074147
Disponojmë të gjitha
Markat
Oferta
HP FX10, HP83, HP 85A 2000L
Samsung 104 2500L
Samsung 101 3000L
Samsung 111 3000L
HP CF400X 5500L
HP 217A 5500L
Për çdo model tjetër, na kontaktoni !
Free delivery
në Tiranë
Ne Tirane: Brenda orës
Qytete të tjera: Brenda ditës
100% Tonera të rinj
100% Garanci
24 x 7 për porosi dhe suport
Porosit tani!
Tel: 068 20 74147
Cartridge World Tirana
Adresa: Rruga Pjetër Bogdani – bllok
Email
[email protected]