image

Nentori fillon ndryshe ne Auto Star Albania.

Sot fuqia, klasi dhe besueshmeria e nje Mercedes-Benz eshte me e lehte per tu zoteruar.

Perfitoni deri ne 13,500 Euro ulje per modelet ML-Class te ekspozuara ne
sallonin tone.
Mundesi financimi me nje norme vjetore interesi 4 % per te gjitha rastet e blerjeve
me Leasing.
Deri ne 30 % ulje cmimi per te gjitha sigurimet kasko mundesuar nga bashkepunimi yne me Albsig.
Per me shume informacion: 069 20 91 638 / 069 20 91 639

 

image

ML 350 BlueTEC 4MATIC

Lyerja: E zeze “Obsidian” metalike
Tapiceria: Lekure “Tobacco” kafe

Shiko te dhenat e mjetit >>>

image

ML 350 BlueTEC 4MATIC

Lyerja: E bardhe “Polar”
Tapiceria: Lekure “DINAMICA” e zeze

Shiko te dhenat e mjetit >>>