Promo Image

ALBES, me përvojë 23 vjeçare ofron turin më të bukur të vitit:
Paris, Octoberfest Mynih dhe Turi i madh i Europës.
8 dite, nisja 3 Tetor
Tur i konfirmuar
(90 euro më lirë se të tjerët)
Vetëm 379 euro
 

 

 

Image2

Itinerari:
Zagreb-Mynih-Strasbourg-Paris-Lucerne-Milano-Lago di Garda
 

– Festa e birrrës, më e bukura ne botë
– Tur me guide në shqip në Paris
– Ture panoramike me guide në 7 qytete
– Autobuz luksoz me servis/pije te ftohta, etj.
– Hotele me 3 dhe 4 yje
– Opsionale: Vizite ne Disneyland dhe Versaje
 

Image3

Image4
 

Ture të tjera
 

 

Image3
Pragë
 

3 Shtator, 279 Euro

Image4
Valbonë
 

12 Shtator, 55 Euro
 

Image3
Londër dhe Oksford
 

15 Tetor, 999 Euro

Image4
Irlandë
 

15 Nentor, 1199 Euro
 

 

 


Shikojeni online

Na kontaktoni:
0674991699

ALBES
Rruga “Sulejman Delvina” Nr 7, Tiranë
(pranë Stadiumit Dinamo)
Tel: 044805222