Image

SHËNGJIN – BRINDISI – SHËNGJIN

PER HERE TE PARE DHE EKSKLUZIVISHT U MUNDESOHET UDHETAREVE
NJE URE E RE LIDHESE ME ITALINE
RISI – KOMODITET – GARANCI

www.europeanseaways.com [email protected] Tel: +355 52227 234