VENDNDODHJA:
Kodra e Priftit, Vetëm 7 min nga qëndra e qytetit.
Zonë shumë e qetë dhe dalje në
unazë (Brryli) dhe porcelan.
Truall ideal për vilë të madhe.
Ujë dhe drita: 24 orë
Image
Image DOKUMENTACIONI:
Trualli disponon dokumenta të rregullta pronësie.
Rr. Vangjush Miho, Tiranë
Na kontaktoni!
Email: [email protected]
Telefon: 0693501328
Shikojeni online