Globus Travel

Per nisjet 2 & 5 Qershor per ne Antalja
duke filluar nga 379EUR/person per hotel 5*
Hedef Resort&Spa 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
429 EUR
Karmir Resort&Spa 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
549 EUR
Akka Antedon Deluxe 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
689 EUR
Royal Alhambra 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
699 EUR
Royal Holliday 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
759 EUR
Sueno Deluxe 5*
Antalja, Turqi
* * * * *
899 EUR
*Ne pakete perfshihet udhetimi me charter, akomodimi ne hotel 6nete/7dite dhe transfertat aeroportuale ne Antalja
Pushime ne Korfuz
Sunshine Corfu Hotel & Spa
Cmim special per nisjet e datave 6 Qershor & 13 Qershor
379EUR /person akomodimi 7nete ne Sunshine Corfu Resort me All Inclusive
Dhomat jane me pamje nga deti dhe ne godinen qendrore
Globus Travel: Rruga Mine Peza, Tirane
[email protected]
(04) 2224592 | 0692078181 | 0672082333 | 0672081333