Topshop
Topshop rekomandon Walkmaxx Adaptive
Këpucët Walkmaxx Adaptive
100% fleksibël për mbështetje më të mirë
Këpucët Adaptive i përshtaten çdo këmbe:
zgjidhje inovative: sholla e rrumbullakët & fleksibël
ndihmon në parandalimin e deformimeve të këmbëve
ndihmon në çlodhjen e kyçeve të kembëve
vendosin në lëvizje muskujt e këmbëve dhe vitheve
Numrat: 36-45
Çmimi normal: 8,490 Lekë
Çmimi Club5*: 7,490 Lekë
Zgjidhni modelin e preferuar >>
TË REJA
Walkmaxx Adaptive
Pesha
Shpërndahet
njësoj
Ndjesi ecje shumë
e rehatshme
Vendos në lëvizje të gjithë muskujt
Zgjerohen dhe përshtaten me shputën
Zgjidhje inovative me Adaptive!
Walkmaxx bashkon të gjithë benefitet e shollës së rrumbullakët në një shollë fleksibël
e cila zgjerohet deri në 1.5 cm për një përshtatje optimale të këmbës!
Shtresa e xhelit vetëm në pjesën e thembrës jep mbështetje dhe amortizim
gjatë ecjes.
Zgjerohet deri ne 1,5cm
Sholla e re dhe inovative e këpucëve e cila zgjerohet, siguron fleksibilitet 100% për tu përshtatur me formën e këmbës.
Ajo që e bën akoma më të veçantë shollën e re të këpucëve Walkmaxx
është që do të parandalojë deformimin e shputave, enjtjen, kallot dhe
dhimbjet e këmbëvë që shkaktohen nga këpucët e parehatshme.
Dizenjuar për të përmirësuar mënyrën e të jetuarit duke ndryshuar mënyrën e të ecurit, këpucët Walkmaxx Adaptive janë elegante, praktike dhe shumë të lehta.
100% fleksibel
Ndihmojnë në qarkullimin e gjakut, forcimin e muskujve, rënien në peshë dhe në përmirësimin e mënyrës së jetesës.
Kliko dhe zbulo të gjithë modelet e këpucëve Adaptive >>
Adaptive me ngjitëse
Adaptive me lidhëse
Running me 4 ngjyra
Adaptive me ngjitese
Adaptive me lidhese
Atlete Running
Çmimi normal: 8,490 Lekë
Çmimi Club5*: 7,490 Lekë
Çmimi normal: 8,490 Lekë
Çmimi Club5*: 7,490 Lekë
Çmimi normal: 8,490 Lekë
Çmimi Club5*: 7,490 Lekë
Porosit tani >
Porosit tani >
Porosit tani >
Balerina me lidhëse
Moccasins me lidhëse
Loafers me lidhëse
Balerinat
Moccasin
Loafer
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi Club5*: 5,990 Lekë
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi Club5*: 5,990 Lekë
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi Club5*: 5,990 Lekë
Porosit tani >
Porosit tani >
Porosit tani >
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Topshop, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.
Studio
Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale
të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.