Globus Travel

Rezervo deri ne 30 Prill
dhe perfito zbritje per hotelin tend te preferuar
Titanic Deluxe
Antalja, Turqi
* * * * *
759 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Sueno Deluxe (i Ri) -25%
Antalja, Turqi
* * * * *
789 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Royal Alhambra -30%
Antalja, Turqi
* * * * *
659 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Akka Antedon -20%
Beldibi, Turqi
* * * * *
649 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Karmir Resort -40%
Goyunuk, Turqi
* * * * *
519 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Mirada Del Mar -20%
Goyunuk, Turqi
* * * * *
599 EUR
6 nete/7 dite
Per nisje me 29 Maj
Transporti me charter +akomodim ne hotel Ultra All Inclusive+transfertat aeroportuale ne Antalja
Pushime ne Korfuz
Sunshine Corfu Hotel & Spa
379 EUR /person ne dhome dyshe
Per nisjet me 6 Qershor
7 nete
All Inclusive
Globus Travel: Rruga Mine Peza, Tirane
[email protected]
(04) 2224592 | 0692078181 | 0672082333