phone069 3636877

 

image

Pranvera ne Selanik
dhe Stamboll

Tur 5 ditor, Nisja me daten 29.04.2015

5 vendet e fundit

Vetem 189 €

Akomodimi
Mengjesi
Darka ne Selanik me buzuqi
Transporti komod max 16 persona
Siguracioni shendetesore
Shoqerimi ne shqip

 

Lexo me shume

 

image

Çdo fundjavë në Valbonë

Ju do te keni mundesine te shihni luginen e Valbones dhe qytetin e bukur te Prizrenit dhe Gjakoves me carshine e saj si dhe te shijoni gatimet e mrekullueshme gjakovare.