Ne ju kemi ofruar & ju ofrojme

Turet dhe cmimet me te mira
image


Nisja 26 Mars (3 nete 4 dite)

Turi i Stambolit

– Bileta e Avionit
-Transferta aeroportuale
-Hoteli me mengjes
-Guida
-Shetitijet sipas programit

230 euro personi

image


Nisja 20 Mars (3 nete 4 dite)

Turi i Prages

– Bileta e Avionit
-Transferta aeroportuale
-Hoteli me mengjes
-Guida
-Shetitijet sipas programit

375 euro personiOferte Ski Kolashin Mal i zi

BIANCA RESORT&SPA 5*

54 Euro/person ne dhome 2-she!
Sherbimi mengjes&darke

 


image


Oferta te Pranveres:


icon

SELANIK
89 euro

Hotel mengjes+transport+guide per fundjave

icon

KORFUZ
89 euro

Hotel mengjes/darke+transport+guide per fundjave

icon

DUBROVNIK
79 euro

Hotel mengjes/darke+transport+guide per fundjave

icon

OHER/STRUGE
59 euro

Hotel mengjes/darke+transport+guide per fundjave


Oferta Biletash si me poshte:

Tirane Rome Tirane 160 euro personi vajtje ardhje
Tirane Pisa Tirane 139 euro personi vajtje ardhje
Tirane Bolonja Tirane 146 euro personi vajtje ardhje
Tirane Gjenova Tirane 130 euro personi vajtje ardhje
Tirane Milano Tirane 150 euro personi vajtje ardhje
Tirane Torino Tirane 140 euro personi vajtje ardhje
Tirane Venecia Tirane 120 euro personi vajtje ardhje
Tirane Buenos Aires Tirane 623 euro personi vajtje ardhje
Tirane Rio De Janeiro Tirane 380 euro personi vajtje ardhje
Tirane New York Tirane 636 euro personi vajtje ardhje
Tirane Parigi Tirane 180 euro personi vajtje ardhje

Cmimet e mesiperme jane per data udhetimi nga Prilli deri ne Qershor.
Minimumi i qendrimit nje e shtune e perfshire.
Maximumi i qendrimit 1 muaj
Perfshihen 20 kg bagazhe ne check in dhe 8 kg bagazhe dore
Oferta per shitje deri date 13 Mars.