Foto Kryesore
Na pelqen t’Ju japim ofertat me te mira
Albes ofron turet e Marsit me cilesi dhe me cmimin me te ulet ne treg.
Pervoja 23 vjecare na ben te pakonkurueshem.

image
Paris
329 euro
Nisja 05 dhe 26 Mars (grupi 30)
Zagreb-Salzburg-Mynih-Paris-Lucerne-Milano-Verona (8 dite).
Pervoje,cilesi dhe guida me e bukur

image
Viene
229 euro
Nisja 06 Mars
Zagreb-Grac-Viene-Bratislave-Budapest (5 dite).
Udhetim brigjeve te Danubit, perfshi Vienen dhe Budapestin.

Kemi lajme te gezuara per te gjithe Pranveren !
Krahas tureve te meposhtme vijojne edhe Praga, Londra, Varshava, Moska, USA
image
Feste ne Valbone, 49 Eur Nisja 7 Mars (2 dite)
Perlen e Alpeve. nje darke duke ju gezuar natyres, muzikes live …, nen drejtimin e nje guide experte por vizita dhe ne Gjakove e Prizren.
image
Stamboll, 159 Eur. Nisja 26 Mars (4 dite)
Perjetimi i historise nga Kostandini, Sulltan Sulejmani e deri tek qyteti modern i dy kontinenteve.
image
Selanik, Meteora, Janine 110 Eur
Nisja 20 mars (3 dite)
Nje tur qe shtrihet ne vijen Egnatia qe perfshin Selanikun, Meteoren dhe kalane e ishullin e pashait.
image
Pranvere ne Ballkan 99 Eur. Nisja 26 Mars
Natyre madheshtore, oksigjen, ushqim bio…. Nje udhetim ne trevat e bukura shqiptare.
Albes Cruises
Tel: 044 805222
Cel: 0685673689
Cel: 0673239622
Adresa
Rruga “Sulejman Delvina” Nr 7, Tirane Shqiperi (prane stadiumit Dinamo)
[email protected]
www.albesturist.al