Image

Instituti i Trajnimeve “Ardex-Consulting” (I.T.A.C)

Licencuar nga QKL dhe me programe te miratuara nga
Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise

Program trajnimi: “Kontabiliteti ne Praktik per Shoqerite Tregtare”

Ky program eshte i ndare ne 3 module shume te rendesishme te lidhura dretperdrejte me departamentin e finance-kontabilitetit.

Ky trajnim eshte konceptuar te zhvillohet ne menyre interaktive dhe shoqeruar me shembuj konkret.

Qellimi i ketij trajnimi eshte te formoj profesionalisht të sapodiplomuarit në fushën e finance – kontabilitetit, administrimit te biznesit, juristeve si dhe të gjithë ata financierë apo jurist te cilet kane interesa punesimi në këtë profil.

Ne perfundim te trajnimit pjesemarresit do te pajisen me:
1. Certifikate te Formimit Profesional, e cila njihet nga,Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise
2. Certifikate nga Financa 5

Projektoni te Ardhmen Tuaj me “I.T.A.C” !

Keni pyetje? Na kontaktoni…
0682007251 | 0688031678
[email protected]
ARDEX Consulting
Rruga Murat Toptani, Eurocol Center,
tek (Pedonalja e Tiranes)