Logo
Kënaqesia juaj, Suksesi ynë! Gezuar Vitin e Ri 2015 ! Shendet dhe Pareツ
❅ Bora sapo ka Filluar! Festoni vitin e Ri 2015 me paketat Dimerore❅
★★Mavrove + Mbremja Gala Vitit te Ri★★
Viti i Ri ne Hotel Radika Resort 5* 4 Dite €395
Viti i Ri ne Hotel Makpetrol 4 Dite €149
Viti i Ri ne Hotel Bistra 3 Dite €210
Viti i Ri ne hotel Alpina 3 Dite €199
Viti i Ri ne Hotel Sport 3 Dite €190
★★Kolashin + Mbremja Gala Vitit te Ri★★
Viti i Ri ne Hotel Bianca Resort & Spa 4 Dite : 469 Euro / Person
Viti I Ri ne Hotel Lipka 4 Dite : 285 Euro / Person
★★Bansko Bullgari 31 Dhjetor – 4 Janar + Mbremja Gala Vitit te Ri
Hotel Aspen Resort Golf, Ski & Spa (BB) 240 Euro / Person 5 Dite
Ne te Gjitha Paketat perfshihet Nata Gala e Vitit te Ri.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
❅ Programet e Vitit te ri ne Grup! ❅
✔ Viti i Ri në Paris dhe Bruksel, 5 Ditë €579
✔ Viti i Ri në Barcelonë, Marsejë, Nisë, 5 Ditë 539
✔ Viti i Ri në Romë dhe Firence, 4 Ditë €449, Nisje më 30 Dhjetor
✔ Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €299, Nisje më 29 Dhjetor
✔ Viti i Ri në Stamboll dhe Selanik, 5 Ditë €199, Nisje më 28 Dhejtor
✔ Viti i Ri në Sofje dhe Shkup, 4 Ditë €129
✔ Viti i Ri në Selanik, 3 Ditë €99, Nisje më 30 Dhjetor
✔ Viti i Ri në Strugë, 3 Ditë €130, Nisje më 31 Dhjetor#GlobalTours Tirane, Rr Durresit 20 m poshte Ministrise Mjedisit Tel: +355 (4) 2235792 Mob: +355682001112. Vod Club +355693744097 Email: [email protected]
image