Rezervoni festat e Vitit te Ri me Cosmos Tours dhe fitoni nje jave pushime falas per ne Antalya!
Te gjithe klientet qe do te rezervojne deri me
24 Dhjetor 2014, marrin pjese ne short qe do te hidhet nga Cosmos Tours per te fituar pushime falas:

Stambolli >>> Per te 40 pasagjeret per te fituar
1 jave pushime falas ne Antalya per veren 2015 ne hotel me 5* all inclusive.
Bianca Resort >>> Per te 50 pasagjeret per te fituar
3 dite pushime falas ne Dubrovnik per ne shkurt 2015 ne hotel me 4*.