(T): 04-2251-581  | (F): 04-2251-581  |  (M): 06820-20420
OFERTA KRISHTLINDJESH
Krishtlindje, Bianca Resort 4* (Kolashin/Mal i Zi)
152 Eur/personi
– Akomodimi 2 nete qendrimi me mengjes dhe darke.
– Darka Gala per Krishtlindje.
– Muzike dhe argetim per te dy netet/ Nje shishe vere vendase per te rriturit dhe leng frutash per femijet.
– Falas Banjo Turke, sauna, palester dhe perdorimi i pishines.
Krishtlindje ne Alpina Hotel 4*
(Mavrove/Mal i Zi)
99 Eur/personi (2 nete/3dite) ose 129 Eur/personi (3 nete/4dite)
– Akomodimi ne dhome standarte.
– Mengjeset dhe darkat per ditet e qendrimit.
– Nata Gala e Krishtlindjeve me muzike.
Shenim: Ne pakete nuk perfshihet taksa e turistit 1.15 Eur/personi ne nate, pijet dhe perdorimi i saunes.
Krishtlindje me 5* (Selanik/Greqi)
125 Eur/personi(2 nete/3 dite)
– Transporti
– Guida
– Akomodimi me mengjes Hotel Porto Palace 5*
Pagese extra Nata Gala Krishtlindje 40 Eur.
Krishtlindjet ne Radison Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens 5* (Dubvrovnik/Kroaci)
24-26 Dhjetor, Cmimi 139 eur/person (2 nete/3 dite)
– Qendrimi ne hotel 2 nete/3 dite mengjes dhe darke.
– Dhurate special ne dhome per krishtlindje.
– Mbasdite caji me  Kolenda ( Festim tradicional per Krishtlindje ne Dubrovnik ).
– Darka e pritjes se Krishtlindjeve.
– Mbremje Gala e Krishtlindjeve me muzike live.
– Akses ne Spa nga OCCO ( Vetem trajtimet jane me pagese extra ).
OFERTA VITI RI
Viti i Ri ne Hotel Splendid Conference & Spa Resort 5* (Budva/Mal i Zi)
310 Eur/personi (3 nete/4 dite)
– Akomodimini ne dhome dyshe me mengjes te perfshire.
– Nata gala eVitit te Ri me muzike live.
Viti i Ri ne Queen of Montenegro 4*
(Budva/Mal i Zi)
160 euro/person (3nete/4 dite)
– Akomodim ne dhome dyshe.me mengjes dhe darke.
– Mbremja Gala e Vitit te Ri me muzike live.
Viti i Ri ne Hotel Alpina 4* (Mavrove/Maqedoni)
149 Eur/personi (2 nete/3dite)
– Akomodimi ne dhome standarte me mengjeset dhe darkat.
– Nata Gala e Vitit te ri me muzik.
Viti i Ri ne Radika Hotel&Spa Resort 5*
(Mavrove/Maqedoni)
399 Eur/personi (3 nete/4 dite)
– 3 nete qendrimi,sherbim Half Board (mengjeset-darkat)
– Mbremja e nderrimet te viteve dhe mbremja gala e Vitit te Ri,organizimi dhe argetimet gjate mbremjes se 31/12/2014 dhe 01/01/2015
– Pijet gjate mbremjes se nderrimit te viteve dhe mbremjes gala.
– Perdorim falas i Saunes,2llojeve te banjove aromatike dhe banjove turke,pishine e mbyllur , Jacuzzi, dhe perdorimi i pishines te vecante me kripen detit te zi.
Viti i Ri ne Avala Resort 4* (Budva/Mal i Zi)
160 Eur/personi (2 nete/3 dite)
– Akomodimin per 2 nete qerdrimi me mengjes .
– Darka e Vitit te Ri ne Bruno Lounge Bar & Restaurant.
– Mengjesi i vone ne date 01/01/2015.
– 20% ulje ne Spa.
Viti i Ri ne Bianca Resort 4* (Kolashin/Mal i Zi)
483 Eur/personi (3 nete/4 dite)
– Akomodimi per 3 nete qendrimi me mengjes dhe darke.
– Naten festive te Vitit te Ri dhe argetimet live.
– Hyrje free ne qendren Spa dhe Fitness.
– Transferte vajtje-ardhje free per te pista e skive.
Vitit i Ri ne Hotel Lucky Bansko 5* (Bansko/Bullgari)
Cmimi per familje 2 rritur dhe nje femije deri ne 18 vjec 541 Eur
Oferta e vlefshme nga 29 dhjetor -3 janar ( midis ketyre datave 3 nete qendrimi).
– Akomodimin ne hotel per 3 nete/4 dite me mengjes te perfshire.
– Perdorimi i steam Bath,Sauna,Jacuzzi,Hydro-Jet ,Techno Gym Fitness pishines se brendshme, WiFi (09:00-21:00).
– Lokal per femijet(09:00-21:00) per femijet nga 3-6vjec bebisiter professional dhe animator qe do te shoqerojne femijet tuaj.
-Transport falas ne Stacionin Gondola cdo 30 min midis ores (12:00_13:00) dhe direkt per ne ski shpat te shtunen dhe te dielen nisja (08:30,09:30,10:30).
Extra pagese Nata Gala e Vitit te Ri eshte 100 eur per te rritur,femijet (3-12 vjec) 50% zbritje.
Viti i Ri ne Radison Blu Resort & Spa Duvrovnik Sun Gardens 5* (Dubrovnik/Kroaci)
Cmimi 285 Eur/person (29 Dhjetor-3 Janar)
– Akomodimi per 3 nete me mengjes dhe dark te perfshire.
– Dhurate Special per Vititn e Ri ne dhome.
– Mbasdite caji me embelsira tradicionale.
– Nate me muzike ne bar Maraska ne 30 Dhjetor.
– Darka Gale e Vitit te Ri me muzike live.
– Party Vitit te Ri per femijet.
– Akses ne Spa nga OCCO (Vetem trajtimet jane me pagese extra ).
Viti i Ri ne Stamboll
Cmimi 389 Eur/person (30 Dhjetor-2 Janar)
– Avion vajtje-ardhje
– Akomodim ne 3* me mengjes http://www.pianofortehotel.com/
– Transferta aeroportuale
– Shoqerues nga Shqiperia
– Darka Gala ekstra 70 euro pp http://www.legacyottomanhotel.com/en/index.html
Albania Explorer Travel
Bulevardi Bajram Curri, Nr. 108/3, (perballe Gjykates se Rrethit Tirane), Tirane
(T): 042251581 (M): 0682020420 Skype: AlbaniaExplorer www.albaniaexplorer.com