Tirana Expo Centre organizon Mega-Panairin e Fundvitit dhe ju fton të bëheni pjesë e kësaj sipërmarrjeje ekspozicioni me produktet dhe shërbimet tuaja.

Nga Data 20 – 31 Dhjetor 2014, Tirana Expo Centre ofron ambjentet e saj të brendshme prej 10 mijë m², të jashtme prej 15 mijë m² dhe mbi 800 vende parkimi, për t’i ofruar konsumatorit mundësinë të shohë, zgjedhë e blejë gjithçka dëshiron.

Banorët e Kryeqytetit dhe të gjithë Shqipërisë do të vijnë në Tirana Expo Centre, që për 12 ditë me rradhë do të shndërrohet në oazin e superofertave të festave të fundvitit.

Tirana Expo Centre garanton kushte speciale dhe standarde të larta për prezantimin e biznesit dhe aktivitetit tuaj tregtar.

Jeni të ftuar të na kontaktoni në Nr. +355 4 235 7900, +355 69 604 9434,
ose të vizitoni ambjentet e Tirana Expo Centre, për të përzgjedhur ambjentin ku dëshironi të ekspozoni produktet dhe shërbimet tuaja.

Çmimi për stendë: 50 € /m² (pa TVSH).
Për rezervime deri më datë 30 Nëntor 2014 ofrohet 10% ulje.

Jeni të mirëpritur!

Tirana Expo Centre organizes Mega Trade-Fair of the Year-End and invites You to become part of this exhibition with your products and services.

From 20th to 31st of December 2014 Tirana Expo Centre makes available its premises of 10.000 m² indoor, 15.000 m² outdoor and over 800 parking spaces for the event.
A wide choice for consumers to browse, shop and entertain.

Visitors from across the country and the region are coming to Tirana Expo Centre, which for 12 days will be transformed into the oasis of super offers for these Year End celebrations.

Tirana Expo Centre offers the perfect conditions and the highest standards to introduce your business activities.

You can contact us at +355 42 357 900, +355 69 60 49 434 or visit at Tirana Expo Centre facility, to select your preferred stand where you can introduce your products and services

Price for stand: 50 euro/m² (vat excl).
Early Booking, prior to 30 November 2014, gets you a 10% discount.

We Welcome You!

Rruga Gjergj Balshaj
(ish godina e Praktiker)
www.prespa-invest.com
+355 4 23 57 900
[email protected]
Tirana Expo Centre