Grupe per fundjave gjate festave te Nentorit
Me rastin e Festave te Nentorit Cosmos Tours organizon disa udhetime turistike.Secila nga paketat e meposhtme paraqet nje zgjedhje unike dhe te pazevendesueshme qe pa dyshim do te shnderrohet ne nje eksperience te paharrueshme.

Dubrovnik – Kroaci 99 €
.
99 Eur / Personi ne dhome dyshe
28 – 30.11.2014
+
–  Transporti me autobus turistik
–  Akomodimi ne hotel me 4*+
–  Mengjesi dhe darka
–  Guida sipas programit
–  Shoqerues nga agjensia
Selanik – Greqi 135 €
.
135 Eur / Personi ne dhome dyshe
28 – 30.11.2014
+
–  Transporti me autobus turistik
–  Akomodimi ne hotel me 4*+
–  Mengjesi dhe darka
–  Guida sipas programit
–  Shoqerues nga agjensia
Bianca Resort Kolashin – Mali i Zi 109 €
.
109 Eur / Pershoni ne dhome dyshe
28 – 30.11.2014
–  Akomodimi ne hotel Bianca Resort 5*
–  Mengjesi dhe darka
–  Perdorimi I faciliteteve te hotelit si: Pishina, sauna, parking etj.
Me pagese:
– Sipas deshires transporti 35 eur per person
Se shpejti me ofertat e fundvitit per Krishtlindje dhe Vitin e Ri 2015!
.
Na shkruani
Lutemi na shkruani permes emailit ne adresen tone [email protected]
.
Na telefononi
Ne dispozicionin tuaj jane numrat e meposhtem:042228353 0672084333
.
Adresa
Rruga e Durresit
(perballe ambasades se Vatikanit), Tirane