Kalemi Travel
Udhetimet e vjeshtes me cmimet me konkuruese ne treg
Dubrovnik
2 nete 3 dite me mengjes e darke
Nisja 7 dhe 28 Nentor
89 € 79 €
Sarajeve
2 nete 3 dite me mengjes e darke
Nisja 7 dhe 28 Nentor
135 € 119 €
Venecia-Verona-Plitvice
5 nete 6 dite me mengjes
Nisja 25 Nentor
265 € 250 €
Udhetime dhe cmime te tjera
Bileta, AVIONI, AUTOBUSI, TRAGETI
Klikoni ketu
Udhetime me GUIDE =>20€/Person
Klikoni ketu
Udhetime INDIVIDUALE => 82€/Person
Klikoni ketu
Udhetime neper SHQIPERI
Klikoni ketu
Kalemi Travel & Tours
Sheshi Willson, kati II (mbi Mulliri i Vjeter), Tirane
Turizem: +355 69 5884999
Bileta: +355 69 888 5656
www.kalemitravel.com | [email protected]