Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

Rezidenca Libeskind dhuron IPHONE 5!

 
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

Sillni nje person te interesuar per te blere apartament ne projektin www.orion.magnet.al dhe beheni pjesmarres ne shorteun e javes per te fituar nje iPhone 5.
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!
KUJDES
OFERTA ËSHTË E VLEFSHME DERI MË
18 TETOR 2014
PËR TA PËRFITUAR KONTAKTONI NË:
A RR FROSINA PLAKU 40 AL-1023, TIRANË
C +355 68 20 29 807
T +355 4 2225338
E [email protected]
 
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al! Fituesi i shortit te dates 10 Tetor
K. Prifti
Javen
e kaluar ne premtuan si dhurate nje iPhone 5 per njerin nga personat qe
do bente me shume “SHARE” ne Facebook dhe Twitter kengen e Anjeza
Shahini.
Shorti i hedhur nxorri fituese znj. E. Tola
Newsletter-in perkates mund ta shikoni ketu


Na ndiqni në fanpage Rezidenca Libeskind – Magnet.al në Facebook.