Vazhdojnë regjistrimet dhe transferimet në Fakultetet e Inxhinierisë dhe Ekonomisë për programet Bachelor dhe Master për vitin akademik 2014-2015.

Image
SHLUP Universiteti Metropolitan Tirana
Adresa: Rruga “Sotir Kolea” & “Budi” (Përballë ndërtesës nr.1 të Qytetit Studenti)
Tel: +355 69 60 70 111