SoftExpres

SoftExpres, duke ju uron dite te mbare!

SOFTEXPRES vjen prane jush me :

1.PROGRAMIN E SUKSESSHEM : BarExpres

BarExpres Vetem per 149 EUR!

Program per Menaxhimin e Bar-Restoranteve

 lexo me shume…   shiko videon…

2. FAQE INTERNETI ELITARE duke filluar nga 299 EUR (>>per detaje kliko ketu)
3. PROGRAME ME POROSI sipas kerkesave te bizneseve.(>>per detaje kliko ketu)

Gjithashtu bejme Oferten verore per produktet tona tradicionale:

Bar Expres
MarketExpres 149 EUR dhe HotelExpres dhe PharmaExpres 199 EUR! Oferte e Kufizuar
deri me 30 Shtator 2014
Falas: Lidhja e programitme Kasen Fiskale

Program per Menaxhimin e Njesive Tregtare

(dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete etj)
>> lexo me shume…   shiko videon…

Hotel Expres

Program per Menaxhimin e Hoteleve( me Kalendar Rezervimesh te inkorporuar)

>> lexo me shume…   shiko videon…

Hotel Expres

Program per Menaxhimin e Farmacive dhe Depove Farmaceutike

>>lexo me shume…   shiko videon…

Programe te tjere te gatshem:

Hotel Expres

Sistemi i Menaxhimit te Pikave te Karburantit

(recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)

 lexo me shume…

PharmaExpres

Program per Menaxhimin e Agjencive te Kembimeve Valutore
 lexo me shume…   shiko videon…

ProExpres

Program per Menaxhimin e Njesive te Prodhimit

(shtypshkronja, ndermarrje, fabrika etj)
 lexo me shume…  shiko videon…

DentalExpres

Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve Dentare (por jo vetem) ( me Kalendar Takimesh te inkorporuar)

 lexo me shume…

Mobile Expres

Mobile Expres – Sistemi Distribucionit dhe i Shitjes ne Distance
(pershtatur me Kompjuter Dore per te bere Shitje dhe Printuar Fatura ne Terren)

 lexo me shume…

TaskExpres

Task Expres – Sistem per monitorimin e realizimit te detyrave dhe eficences ne pune te punonjesve

 lexo me shume…

Mobile Expres

CMS Expres – Sistem per menaxhimin e Kompanive te Permbarimit

 lexo me shume…

Mobile Expres

Trans Expres – Sistem per menaxhimin e Kompanive te Transportit

 lexo me shume…

Mobile Expres

Domain Expres – Sistem dhe nderfaqe online me AKEP per menaxhimin e domaineve .al per registrar dhe reseller

 lexo me shume…

Image

SOFTEXPRES ofron gjithashtu :

 

Ju mund te Shkarkoni programet SOFTEXPRES (version prove) duke klikuar ketu
SOFTEXPRES – Zgjidhje te thjeshta per Ceshtje Komplekse
Adresa: Rr Shyqyri Ishmi, Pll. 70 Kati I | Tel:+355 68 20 59507 | Email: [email protected]|
Web: www.softexpres.com
| www.softalb.com