Online Version
Versioni WEB
ALBES Na telefononi
04 48 05 222


KOHA PER PUSHIME NUK KA MBARUAR!
Albes, me e suksesshmja ne turet e Parisit dhe Prages, nisur nga kerkesat e klienteve, Ofron:
Ture te reja per muajin Shtator !
PARIS, 6 SHTATOR
Ne Paris por edhe ne 6 qytete te tjera evropiane.
Me shume

PRAGE, 4 SHTATOR
Ne Prage, por edhe pergjate Danubit.
Me shume

MOS E HUMBISNI PARISIN DHE 6 QYTETE TE TJERA !
Pakete eksluzive dhe me cmime te pakonkurrueshme e ofruar vetem nga ALBES
PARIS, turi i 15-te
Kroacia magjepsese, Munihu i birres dhe futbollit bavarez, Milano e Skales, Dumos dhe Modes, Zvicera me liqenet dhe freskine e saj…, Jane ndalesat ku do qendrojne turistet.

Itinerari
Dita 1 ….Tirane-Zagreb
Dita 2 ….Zagreb-Salsburg-Mynih
Dita 3 ….Mynih-Paris
Dita 4 ….Turi i madh PARISIT
Dita 5 ….DISNEYLAND (PARIS)
Dita 6 ….Paris-Lucerne-Milano
Dita 7 ….Milano-Tirane

6 Shtator 2014
Vetem:
359 Euro
6 nete hotel me mengjes, autobus luksoz, shoqerues gjate gjithe kohes, tur me guide ne Paris, transferte ne Disneyland, ture panaromike ne 6 qytetet te bukura te Europes.
PRAGA DHE TURI I DANUBIT
50 Euro me lire se agjensite e tjera !
PRAGE

Itinerari
Dita 1 ….Tirane-Split-Zagreb
Dita 2 ….Zagreb-Viene-Prage
Dita 3 ….Prage
Dita 4 ….Brage-Bratislave-Budapest
Dita 5 ….Budapest-Beograd-Tirane

4 Shtator 2014
Vetem:
279 Euro

TURET PASARDHESE
Mos mungoni ne turet tona pasardhese!

TURI I ALPEVE
Valbone dhe Theth
99 Euro
20 Shtator

Paris, Disneyland dhe Festa e Birres ne Mynih
Turi i vitit! Vende te limituara!
389 Euro
2 TETOR

LONDER DHE OXFORD
Tur eksluziv
999 Euro
10 TETOR

© Albes Turist, Rruga Sulejman Delvina, afer Stadiumit Dinamo
www.albesturist.al | [email protected]
Tel: 044805222 | 0696136552 | 0685673689 | 0673239622