Ju mirepresim!


Me rastin e 7 dhe 8 Marsit
Vila Belvedere organizon:
Dreka ose Darka
të shoqëruara me muzikë.

Çmimi:
duke filluar nga 1600 lekë/personi.
VILA
BELVEDERE

Shkembi i Kavajës, Durrës
Tel: 068 20 63 020 | www.vilabelvedere.com

Facebook