Logo Header


[email protected]
Oferta turistike per 7 – 8 Marsin
Me rastin e festave te 7-8 Marsit Albania Explorer Travel organizon udhetime turistike ne destinacionet me te mira. Lutemi shikoni dhe konsideroni secilen nga paketat e meposhtme.
Krahas udhetimeve ne grupe ne kemi edhe ofertat me te mira per hotele. Keto oferta mund ti gjeni ne pjesen e poshtme te ketij emaili.


Dubrovnik


Romë – Firence – Pisa (Avion)

Nisja 6 Mars, 4 dite /3 nete
419€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 3*
Mengjes +darke
Transporti
Guida


Dubrovnik


Dubrovnik

Nisja 6 Mars, 3 dite /2 nete

89€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 3*
Mengjes +darke
Transporti
Guida
Shenim: Akomodim ne hotel me 4* 98€ /p


Janine


Janine

Nisja 6 Mars, 3 dite /2 nete

96€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 3*
Mengjes +darke
Transporti
Guida


Shen Naun


Struge – Oher – Shen Naum

Nisja 6 Mars, 3 dite /2 nete

75€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 4*
Mengjes +darke
Transporti
Guida


Sarajeve


Sarajeve

Nisja 6 Mars, 3 dite /2 nete

109€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 4*
Mengjes +darke
Transporti
Guida


Selanik


Selanik

Nisja 6 Mars, 3 dite /2 nete

124€ per /person
Te perfshira :
Akomodim ne hotel me 3*
Mengjes +darke
Transporti
Guida


Hotel Splendid  5* Budva, pa transport per individe

3 dite / 2nete
229€ per 2-persona
Te perfshira:
*Akomodim ne dhome me pamje nga deti, per 2-nete qendrimi
*Mengjeset
*Darka Gala e dt 08.03 me muzike live, i ftuar kengetari Sergej Cetkovic
*Check-in heret dhe Check-out vone

Nuk perfshhet:
* Transporti
*Taksa lokale 1.5Eur per/person per/nate


Radisson Blu Resort & Spa 5* Dubrovnik, pa transport
3 dite / 2nete
220€ per 2-persona
Te perfshira:
*Akomodim ne dhome me ballkon me pamje nga deti, per 2-nete qendrimi
*Mengjeset dhe darkat
*Dhuratat simbolike per festen
*Perdorim falas i SPA Center : pishine,sauna, Jacuzzi, hamam etj.
*Check-in heret dhe Check-out vone
Nuk perfshihet:
* Transporti
*Taksa lokale 1.5Eur per/person per/nate


Bianca Resort 4* Kolashin, pa transport per individe
314€ per 2-persona
Te perfshira ne cmim:
*Akomodimi per 2-nete qendrimi me mengjes dhe darke
*Perdorimi falas i pishines, sauna , fitness
*Transferte falas per ne qendren e skive dhe kthim
* Wi-Fi ne ambjentet publike
*Parking
Nuk perfshihet:
*Transporti
*Taksa lokale prej 1.5 € per /person per /nate


Radika Resort 5* Mavrove, pa transport per individe

3 dite / 2nete
196€ per 2-persona
Te perfshira ne cmim:
*Akomodimi per 2-nete qendrimi me mengjes
*Perdorimi falas i pishines, jacuzzi, sauna , fitnes, steam bath,
* Taksa e turistit
*Parking,
*Ping-pong,Bilardo, Lojera futbolli
*Kinder Garden
* Wi-Fi

Nuk perfshihet:
*Transporti


Lucky Bansko ApartHotel 5* Bansko-Bullgari, pa transport

3 dite / 2 nete
164/per 2-persona
Te perfshira ne cmim:
*Akomodimi per 2-nete qendrimi me mengjes
*Darka Gala ne dt 08.03 per 2-persona ne restorantin “Le Bistro”
*Romance dhe kercim me dyshen “Sunrise”
*15% Ulje per masazh relaksues ose trajtim fytyre ne daten 08.03
*Perdorimi falas i pishines, sauna, fitnes, Jacuzzi
*Transferte falas per ne stacionin e Gondolas cdo 30-min
*Transferte falas per ne pisten e skive te shtunen dhe te dielen ne oret : 08: 30, 09:30, 10:30
*Perdorim falas i kendit te lojerave per femijet nga ora 09:00 -22:00
*Taksa e turistit
* Wi-Fi ne ambjentet publike