Kredia Konsumatore Alpha Realizo

Alpha Realizo
Kjo është përgjigjja!

Kredia konsumatore Alpha Realizo, është kredia e cila ju mundëson plotësimin e dëshirave dhe nevojave tuaja. Ajo është ideuar enkas për të gjithë ju që dëshironi të blini mobilje të reja ose pajisje elekrtoshtëpiake për shtëpinë tuaj apo për të mbuluar çdo nevojë tjetër të jetës tuaj të përditshme.

• Këste mujore të përballueshme
• Afat ripagimi deri në 7 vjet
• Aprovim brenda 24 orëve*

Me shume informacion

Vizitoni degën më të afërt të Alpha Bank
ose telefononi: + 355 4 22 78 619