Bileta avioni per Stamboll dhe Rome

Stamboll Vajtje-Ardhje

100 euro

Udhetimi nga 5 Shkurt – 30 Prill

(blieta duhet te blihet maksiumi deri ne 31 Janar)

Rome Vajtje-Ardhje me Alitalia

129 euro

Udhetimi nga 5 Shkurt – 30 Prill

(blieta duhet te blihet maksiumi deri ne 31 Janar)

Per te perfituar oferten duhet patjeter te perfshihet fundjava ose te jete minimumi 3 dite qendrimi.
Bileta avioni per Fluturime me Alitalia
Fluturimi Çmimi Fluturimi Çmimi
Londer 237 Euro Prage 230 Euro
Paris 225 Euro Madrid 237 Euro
Geneve 197 Euro Frankfurt 215 Euro
Barcelone 232 Euro Amsterdam 215 Euro
Nese destinacioni juaj nuk permendet ketu, ju lutem kontaktoni ne:
0692051491 | 0672351492 | 042208007
Udhetim turistik ne Stamboll

Stamboll

(Grup i konfirmuar)

23-26 Janar

299 euro

Perfshihet: fluturimi me avion; akomodimi me hotel 4* me mengjes dhe darke; guidat sipas programit.

Coral Travel
Rruga Sulejman Delvina
Cel:0692051491 & 0672351492 Tel: 042208007
Email:[email protected]