Përshëndetje miq të dashur,

F&M Reklama ju uron suksese e mbarësi për këtë vit dhe gjendet gjithmonë e më shumë pranë jush me një ofertë qe vjen vetëm për muajin Janar.

Printime në banner 5 Euro/m2.

Cilësi, shpejtësi, korrektësi në një vend të vetëm, në F&M Reklama.

Në këtë çmim përfshihet vetëm printimi i materialit te gatshëm (pa unazim, litarë, montim, dizenjim apo marje të masave).

Ju mirëpresim.

Oferta.jpg

F&M Reklama
Adress: Gjergj Legisi, rrethi i doganes
www.fmreklama.com | [email protected] | [email protected]
Mob: 067 40 92 745 | 068 40 65 195