Stambolli
vetëm me Cosmos Tours

23.01 – 26.01.2014

3 netë / 4 ditë

299 Euro

(Çmimi për person në dhomë dyshe)

Oferta përfshin:

Udhetimin me avion vajtje / ardhje, Transferta aeroport / hotel / aeroport, Akomodimin ne hotel me 4*, Ushqimi mengjes dhe darke, Shetitjet me guide gjate qendrimit, Guide shqip, Siguracioni shendetit ne udhetim.

Vende të limituara!

FOTO

Cosmos Tours, Agjensia Juaj!

Rruga “Durresit” Pallati 102
Tel: 042228353 / 2232701
Cel: 0672084333
E-mail: [email protected]