sigal-baner.jpg
vilasigal.jpg

Kalojini festat ne nje prej qyteteve
me romantike ne Shqiperi,
zgjidhni residencen me te ngrohte
dhe komode ne Pogradec:

Vila SIGAL!

Telefononi tani dhe perfitoni
nga uljet e sezonit!

Cmimi i dhomave: 2000 leke/ personi
(mengjesi eshte i perfshire).

divider.jpg
PER REZERVIME: 0696030415
pamje-e-brendshme.jpg

Adresa: Rr. Reshit Collaku, perballe Turizmit te Vjeter