1. Qytetaret ende po presin prej 6 muajsh qe te tregohet 1 fature qe eshte paguar per ndertimin e pallatit ne paje qe kushton mbi 900,000 euro nga vellai i vetepunesuar i Linda Rames qe deklaron vec 3,000 euro xhiro vjetore. Edi Rama premtoi ne Janar 2013 se do jepte shpjegime per publikun por as sot nuk ka ende pergjigje.

2. Qytetaret presin te shpjegohet si shnderrohet sheshi mes pallateve ne shesh ndertimi ne kundershtim me ligjin dhe me standard te dyfishte duke ia mohuar familjes se Tiranes ne faqe kallkan.

3. Qytetaret presin te shpjegohet si blihet toke me vetem 1 euro/m2 ne Tirane.

4. Qytetaret presin te shpjegohet si ndertohet mbi 600,000 euro saraje me gjeresi 56m me vec 3000 euro kursime.

5. Qytetaret presin te shpjegohet kush genjen: Edi Rama apo shtepia botuese lidhur me vleren reale te fitimit nga libri Kurban.

6. Qytetaret presin te shpjegohet pse Edi Rama shkeli ligjin dhe nuk deklaroi te ardhurat.

Te tregoje se nga cila zyre postare pretendon se e ka nisur, te tregoje kuponin nese e ka dhe mos fshihet pas gishtit.

7. Qytetaret presin qe Edi Rama te shpjegoje pse nuk pagoi taksat per fitimet e pretenduara. Mos valle po aplikon taksimin sipas qefit qysh tani?

Ka shume pyetje qe qytetaret presin sqarime, por deri tani kane degjuar vec perralla apo justifikime pa buke, por ende asnje sqarim.

Per me shume, klikoni mbi foton e meposhtme ose linkun:

http://www.youtube.com/watch?v=e2YuXo8ll4M