Nje Shqiperi e zhvilluar!

Partia Demokratike… Perpara Partia Socialiste… Bllokim
Realizuam heqjen e vizave duke plotesuar 120 kushte teknike Hartoi raporte te rreme se do kish 800,000 refugjate po te hiqen vizat
Ndermorem reforma te medha ligjore per te mundesuar levizjen e lire dhe liberalizimin e vizave Bllokoi ligjet jetike per liberalizimin e vizave si Ligji per Pastrimin

e Parave duke e kontestuar ne Gjykaten Kushtetuese

Realizuam antaresimin ne NATO, qe ka sjelle siguri dhe prestigj per Shqiperine Protestoi ne Sheshin Skenderbej diten qe morem ftesen per ne NATO
Qeveria firmosi Marreveshjen e Stabilizim-Asocimit Organizoi bilbilat ne parlament per dy jave rradhazi para firmosjes se MSA
Qeveria meritoi vleresimin pozitiv te Komisionit te BE per statusin

e vendit Kandidat per ne BE ne Tetor 2012 me kushtin e votimit te 3 ligjeve

Vijon te bllokoje statusin e vendit kandidat per ne BE
duke mos votuar 3 ligjet e integrimit duke sjelle kosto per te gjithe
Shqiptaret
Shqiperi e Zhvilluar me infrastrukture te plote rrugore, ujore dhe investime ne arsim, shendetesi dhe bujqesi Votoi kunder Tunelit te Krrabes, kunder 10,000 km rruge, shkollave, investimeve ne shendetesi, arsim dhe bujqesi
Ulem taksat per te inkurajuar biznesin qe te lulezoje e te hape vende pune Kunder çdo iniciative per te inkurajuar biznesin dhe punesimin si ulja e taksave
Me shume hapesira per sipermarrjet duke ulur burokracine dhe rritur grantet per fermeret Votoi kunder çdo reforme ne tregun e punes, granteve ne bujqesi si dhe procedurave

qe lehtesojne jeten e qytetareve

Miratuam 3 vjet pa taksa per bizneset qe punesojne te rinj Votoi kunder heqjes se taksave per bizneset qe punesojne te rinjte
Ofruam krenari e imazh me te mire te vendit me viziten e Presidentit Bush Shpiku lajmin e rreme se ishte vjedhur ora e Presidentit Bush
Ofroi te drejten e votes per Emigrantet. Doli kunder votimit te Emigranteve.