Paketa e Krishtlindjeve

1-Krishtlindjetne Dubrovnik, 3 Dite, 99 Euro, 23 – 25 Dhjetor

Në pagesë përfshihen: – Udhëtimi vajtje – ardhje dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel 3 yje për 2 net qëndrimi. – Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

2- Krishtlindje ne Paris dhe Bruksel, 4 Dite, 559 Euro, 21-24 Dhjetor

Udhëtimi vajtje-ardhje me avion – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

3-Krishtlindje ne ne Vjene, Budapest, Split Beograd, 5 Dite, 299 Euro, 22 – 26 Dhjetor

Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus – Shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

4- Krishtlindje ne Pragë – Karlovy Vary, 5 Dite , 629 Euro, 23 – 27 Dhjetor

Bileta vajtje-ardhje – 3 net fjetje Prage dhe 1 nate Viene – hotel 4* – Mëngjeset – Turi i Pragës dhe Karlovy Varit – Shëtitje me anije ne Vltave – Turi i Vjenës – Transfertat

5- Krishtlindje ne Venecia, 4 Dite, 369 Euro, 23 – 26 Dhjetor

Udhëtimi vajtje-ardhje me avion – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel me 3*për 3 net qëndrimi. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. Vizita sipas programit

Paketa e Vitit të Ri

1-Viti i ri ne Dubai, 4 Dite, 559 Euro, 31 Dhjetor – 3 Janar.

Në pagesë përfshihen:Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës Bileta e Avionit për Fluturim Direkt Prishtinë – Sharjah – Prishtinë. – Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas, – Akomodimi në Hotel me 3* në Dubai. – Mëngjeset në Hotel, – Shëtitjet me Autobus sipas Programit, – Guida vendase në disa Shëtitje.

2-Viti i ri ne Dubai, 8 Dite, 699 Euro, 27 Dhjetor – 3 Janar.

Në pagesë përfshihen:Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës Bileta e Avionit për Fluturim Direkt Prishtinë – Sharjah – Prishtinë. – Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas, – Akomodimi në Hotel me 3* në Dubai. – Mëngjeset në Hotel, – Shëtitjet me Autobus sipas Programit, – Guida vendase në disa Shëtitje.

3-Viti i ri ne Paris, Bruksel 5 Dite 579 euro, 31 Dhjetor – 4 Janar

Në pagesë përfshihen: Udhëtimi vajtje-ardhje me avion – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi në Paris dhe 1 natë në Bruksel. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

4-Viti i Ri ne Itali, France, Spanje 8 Dite, 829 Euro, 29 Dhjetor – 5 Janar

Në pagesë 829 Euro për person në dhomë dyshe përfshihen: Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Transfertat dhe shëtitjet me autobus, – Akomodim në hotel me 3 yje për 7 net qëndrimi, – Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit në hotele, – Darka speciale e Vitit të Ri, – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë dhe guidë lokale gjatë disa vizitave.

5- Viti i Ri ne Kolasin, 4 Dite, 463 Euro, 29 Dhjetor – 1 Janar

Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; – Darka Speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira); – Muzikë dhe Argëtim për të tre netët (31 Dhjetor. 1 dhe 2 Janar). – Pishina e Brendshme, Sauna dhe Qendër Fitnesi, – Transfertë falas ne qendrën e Skive – Parking

6- Viti i ri ne Selanik, 219 Euro, 4 Dite, 30 Dhjetor – 2 Janar

Hotel Telioni 3* (Fjetje dhe Mëngjez)- Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel 3 dhe 5 yje për 3 netë qëndrimi. – Mëngjeset në të gjitha Hotelet dhe darkat ne Hotelet me 5 yje për të gjitha ditët e udhëtimit. – Darka Speciale e Vitit të Ri në Hotel Porto Palace (pë rezervimet ne Hotel Telioni dhe Porto Palace) dhe në Hotel Makedonia Palace për
Klientët e rezervuar në këtë Hotel. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

7- Viti i Ri ne Budva, 4 Dite, 294 Euro, 30 Dhjetor – 2 Janar

Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi; – Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Darka speciale e Vitit të Ri (pije të pa përfshira)

8- Viti i Ri ne Dubrovnik, 4 Dite, 229 Euro, 30 Dhjetor – 2 Janar

Udhëtimi vajtje-ardhje dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit. – Darka speciale e Vitit të Ri. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

9- Viti i Ri ne Mavrove, 4 Dite, 149 Euro, 29 Dhjetor – 1 Janar

Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; – Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira); – Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Banja me avull, Xhakuzi dhe Fitnes.

10-Viti ri ne Ohër, 3 Dite, 99 Euro, 30 Dhjetor – 1 Janar

Akomodim në hotel për 2 net qëndrimi; – Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
Darka speciale e Vitit të Ri (me pije të përfshira);

11-Viti i Ri ne Bansko (Bullgari), 4 Dite, 190 Euro, 29 Dhjetor – 1 Janar

Akomodim në hotel për 3 net qëndrimi; – Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit; – Darka speciale e Vitit të Ri; – Fitness, Sauna, Banjo me avull; – Transferta vajtje ardhje nga Hoteli ne Qendrën e Skive.

12-Viti ri ne Vjene, Budapeste, Split Beograd, 6 Dite, 425 Euro, 29 Dhjetor – 3 Janar

Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus – Shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Darka Speciale e Vitit të Ri. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

13-Viti i Ri ne Stamboll, 4 Dite, 429 Euro, 30 Dhjetor – 2 Janar

Bileta e avionit vajtje – ardhje.- Akomodimi në hotel me 3 yje superior – Mëngjeset dhe Darkat për të gjithë ditët e qëndrimit. – Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) – Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit – Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport – Darka e vitit të Ri me zgjedhje opsionale ose ne Gar Muzik Holl ose (me 70 Euro shtesë) ne Hotel Eresin – Një
lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Evropën e dhe Azinë.

14-Viti i ri ne Venecia, 4 Dite, 395 Euro, 30 Dhjetor – 2 Janar

Udhëtimi vajtje-ardhje me avion – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel me 3*për 3 net qëndrimi. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. Vizita sipas programit. Darka Gala e Vitit te Ri është opsionale.

15-Viti i Ri ne Vjenë, 5 Dite, 625 Euro, 30 Dhjetor – 3 Janar

Udhëtimi vajtje-ardhje me avion – Transfertat dhe shëtitjet me autobus. – Akomodim në hotel me 3* për 3 net qëndrimi. – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. Vizita sipas programit.

Për më shumë informacione, lutemi kontaktoni me ne:

London Travel, Rruga Durresit, Nr. 11, Tirane
Tel: 00 355 4 222 49 13 | Tel: 00 355 4 223 73 66

 Shpërndau: “Posta Juaj”