Me rastin e festave te fundvitit, agjensia jone ju paraqet ofertat e meposhtme:

Krishtlindje ne Dubrovnik | 23-25 Dhjetor | 109 Euro/Personi ne dhome dyshe

Cmimi perfshin:Transporti me autobus komod;Akomodimi në hotel me 3* për dy netë; Darkë e vecantë dt 24 dhjetor; Asistence nga ana agjensisë; Shëtitje sipas programit.

Krishtlindje ne Selanik | 23-25 Dhjetor | 135 Euro/Personi ne dhome dyshe

Cmimi perfshin:Transporti me autobus komod; Akomodimi në hotel me 4* për dy netë; Darka festive e Krishtëlindjeve dt 24 dhjetor; Asistence nga ana agjensisë; Shëtitje sipas programit; Siguracioni shëndetit në udhëtim.

Viti i Ri ne Kolasin | Bianca Resort 5* | 31-03 Janar

465 Euro/Personi ne dhome dyshe

Cmimi perfshin:Akomodimi në hotel për 3 net; Mëngjesi dhe darka; Darka festive e Vitit Të Ri 31 dhjetor; Argëtim 3 netë muzikë live 31, 01, 02 Janar; Përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës dhe saunës; Parking pa pagesë; Internet pa pagesë në të gjitha vendet publike; Transporti nga hoteli tek qëndra e skive; Të gjitha taksat.

Viti i Ri ne Selanik | Porto Palace 5* | 30-01 Janar | 31-02 Janar

169 Euro/Personi ne dhome dyshe

Cmimi perfshin:Akomodimi në hotel për dy netë; Mëngjesi dhe darka; Darka festive e Vitit Të Ri 31 dhjetor; Internet pa pagesë në vendet publike dhe në dhomë; Siguracioni shëndetit në udhëtim.

Viti i Ri ne Dubrovnik | 30-02 Janar | 225 Euro/Personi ne dhome dyshe

Transporti me autobus komod; Akomodimi në hotel me 3* për 3 netë; Mëngjesi dhe darka;Darka festive e Vitit Të Ri 31 dhjetor;Shëtitjet sipas programit; Siguracioni shëndetit në udhëtim.

Shënim: Pë hotel me 4* yje cmimi 295 Eoro.

Gjithashtu për më shumë: Paris dhe Dubai

Cosmos Tours Tel: (04) 2232701; 2228353; Cel: 067 2087333