Merr 2 dhe paguaj 1, Albaniantours jua mundëson këtë.
Me vetëm 245 Euro juve festoni Krishtlinjet dhe Vitin e Ri
Zgjidhni njërin nga destinacionet e përshkruara më poshtë:
Dubrovniku

Dubrovnik, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Selaniku

Selanik, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Korfuzi

Korfuz, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Budva

Budva, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Kolashini

Kolashin, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Mavrova

Mavrove, 3 ditë

Në çmim përfshihen:

Tranporti,siguracioni i shëndetitnd, hoteli HB, darka (Krishtlinje,Viti Ri), guida.

Transportin nga shtëpia në destinacion dhe anasjelltas kryhet nga ne Ju vetëm ne thoni adresën dhe ne vijmë dhe ju marim në shtëpi.

Si dhe çdo të Premte nisja dhe kthimi të Dielën për në Vlorë, Sarandë, Ksamil.

Nuk na mbetet gjë tjetër veçse t’ju urojmë Gëzuar festat me Albaniantours!
Albaniantours
Rr. Pashko Vasa Pall. 27/Shk. 1
Tel/Fax: +355 44 50 7868 Mob: +355 69 3636877
www.albanian-tours.com