Gazeta italiane “Corriere della Sera” në një sondazh online për Pavaresinë e Kosovës shtron pyetjen në se Organizata e Kombeve të Bashkuara duhet te njohë këtë Pavarësi.

Rezultatet e para të sondazhit nuk ishin aspak inkurajuese. “Posta Juaj” dërgoi një email njoftues dhe thirrës tek e gjithë lista e adresave të saj. Pas kësaj shqiptarët arritën që brenda 24 orëve ta përmbysnin në mënyrë spektakolare rezultatin e atij sondazhi.

19 shkurt 2008 -Rezultati i votimit para njoftimit tonë
19_shkurt

 

20 shkurt 2008 -Rezultati i votimit pas njoftimit tonë
20_shkurt

 

Ky sondazh eshte akoma online dhe ju i keni të gjitha mundësitë për të votuar në favor të kësaj njohjeje. (Votoni edhe ju)

Kjo ngjarje ka pasur komentet e veta.