Pas një periudhe disa mujore testimesh, më 20 Shtator 2007, “Posta Juaj” realizoi shpërndarjen e parë komerciale për llogari të një klienti.

Klienti ynë i parë është Agjencia e Lajmeve ALN, të cilën gjejmë rastin ta falenderojmë për këmbën e mbarë.

Me këtë datë ne shpërndamë një email të thjeshtë i cili kishte formën:

Agjensia e lajmeve: www.lajme.net mbushi 5 vjet aktivitet.

Me kete rast, redaksia i uron te gjithe lexuesit e saj dhe
ashtu si deri me sot mirepret sugjerimet e tyre.

Redaksia e lajme.net
Tirane
20 shtator 2007