Shen Valentin
Ju bashkoni zemrat ne ndajmë çmimet
Çmimet më të mira enkas për ju!
Këtë Shën Valentin festojmë sëbashku Ditën e Dashurisë me Oferta Ekskluzive në produktet e preferuara. Bëni Dhuratën Ideale për të dashurit tuaj dhe surprizojini ata me risitë më të fundit e me çmimet më të leverdisshme!
Ofertat janë të vlefshme në datat 08 Shkurt – 15 Shkurt.
Nxitoni pasi sasitë janë të limituara!
Zbulo Ofertat >>
Makinera e Bukes
Makineria
e bukës
-14%
12,990 Lekë
11,170 Lekë
Më shumë >>

Tenxhere Multicooker PRO
Tenxhere Multicooker PRO
-14%
14,990 Lekë
12,890 Lekë
Më shumë >>

Ekspres kafe Delux
Ekspres kafe
Delux
-14%
15,990 Lekë
13,750 Lekë
Më shumë >>

Jastek Klasik Siena V3 2 cope
Jastëk Klasik Siena V3 2 copë
-14%
5,990 Lekë
5,150 Lekë
Më shumë >>

Jastëk Anatomik Siena V3 2 copë
-14%
4,990 Lekë
4,290 Lekë
Më shumë >>

Friteze me ajer
Fritezë
Air Fryer Pro
-14%
9,990 Lekë
8,590 Lekë
Më shumë >>

Atlete Fit Signature
Atlete
Fit Signature
-14%
4,990 Lekë
4,290 Lekë
Më shumë >>

Balerina Komfort Knit
Balerina
Komfort Knit
-14%
4,990 Lekë
4,290 Lekë
Më shumë >>