Canadian Institute of technology

 

Studime universitare me standarde perëndimore në fushën e Inxhinierisë dhe Ekonomisë? Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) është zgjedhja e duhur!

 

Përse CIT?

 

Institucion i akredituar
Rrit mundësinë e punësimit
Diplomë e njohur ndërkombëtarisht
Mësimdhënie në anglisht
Bursa deri në 100%
Staf ndërkombëtar
Edukim cilësor bazuar në kërkesat tuaja

Programet Bachelor

 

Programet Master

 

Nëse regjistroheni me kodin CIT568WE brenda datës 15 Tetor 2020, ju do të përfitoni një ofertë financiare eksukluzive.
Regjistrimet janë të hapura.

Nxitoni, kuotat janë të limituara!

Open your door to the world!

Adresa: Rruga Xhanfize Keko, Nr. 12, Kompleksi Xhura, Tiranë

Cel: 067 404 2042 Tel: 042229778

www.cit.edu.al | [email protected]