ALB UJI SHPK

Ujë të pastër për familjen tuaj për vitet që vijnë!

Për vetëm 7.000 LEK

Jepini familjes suaj ujë të pijshëm e të shëndetshëm, që shijon si i freskët!

Kjo realizohet lehtë me Depural Top që ka një filtër me kapacitet të lartë që largon shijen dhe aromën e keqe, si dhe ndotësit e padëshiruar.

Albuji shpk është distributor i autorizuar i ATLAS FILTRI, kompanisë italiane më të njohur në botë për filtrimin e ujit.

ATLAS FILTRI është vërtet e pakonkurueshme në shumë vende të botës, si në BE, Rusi,Turqi, Indi, Ameriken e Veriut, etj..

_______________
Albuji shpk
Adresa: Blloku Gintash, Laprake.
Cel: 0682088232
Web: www,albuji.com
Email:
[email protected]

image